برون سپاری دو نوع است ،نوع اول و نوع دوم ، با این حال این اصطلاحات در واقع دو معنا و مفهوم بسیار متفاوت دارند. برون سپاری نوع اول زمانی اتفاق می افتد که یک شرکت برای انجام وظیفه ای خاص با شخص ثالث قرارداد مذاکره می کند. هنگام برون سپاری یک فرایند یا عملیات ، یافتن یک شرکت یا شخص متخصص در کار مورد نیاز بسیار مهم است. با این حال ، offshoring یا برون سپاری نوع دوم زمانی است که یک شغل مشاغل داخلی را برای انجام در کشور دیگر ارسال می کند. به عنوان مثال ، یک شرکت مستقر در ایالات متحده می تواند کالاهای خود را در مکزیک تولید کند. هر دو برون سپاری ها در نهایت باعث صرفه جویی در هزینه شرکت ها می شوند اما هزینه ها را به روش های متفاوتی کاهش می دهند. یا شرکتی در کشوری انگلیس وظیفه امنیت سایت خود را به کشور هایی چون ایران و هند واگذار میکند از این جهت با توجه به پایین بود هزینه و گران بودن قیمت دلار در کشور ایران این عملیات بسیار به صرفه در می آید.
درک برون سپاری نوع اول :
برون سپاری به عنوان راهی برای کاهش هزینه های سربار و افزایش حاشیه سود در بین شرکت ها رواج یافته است. برون سپاری زمانی اتفاق می افتد که یک شرکت بخشی از فرایند تجاری خود را به یک فروشنده خارجی واگذار می کند. برون سپاری دارای مزایای بیشماری است که برخی از آنها عبارتند از:
برون سپاری نوع اول می تواند هزینه ها را با انجام همان کار با پول کمتر کاهش دهد. با این حال ، فقط به این دلیل که این کار با پول کمتری انجام می شود به این معنی نیست که کیفیت کاهش می یابد. یکی از جذاب ترین جنبه های برون سپاری ، کاهش هزینه در عین دریافت خدمات با کیفیت بالا است.
برون سپاری می تواند با واگذاری فرایندهای تجاری به فروشندگان شخص ثالث که در آن زمینه خاص تخصص دارند ، کارآیی را افزایش دهد.
برون سپاری نوع اول به شرکت ها اجازه می دهد تا بر محورهای اصلی تجارت خود تمرکز کرده و با آزادسازی زمان ، انرژی و منابع ، برند خود را بهبود بخشند.
درک Offshoringیا برون سپاری نوع دوم :
Offshoring زمانی است که عملیات تولید در کشور دیگری انجام می شود. Offshoring اغلب به دلیل انتقال مشاغل به کشور دیگر مورد انتقاد قرار می گیرد ، اما می تواند برای شرکت ها بسیار سودمند باشد و در نهایت می تواند اقتصاد هر دو کشور را بهبود بخشد. Offshoring می تواند سود قابل توجهی برای مشاغل داشته باشد. برخی از این مزایا عبارتند از:
غالباً شرکت های تولید کننده یا خدمات دریایی به کشورهایی که نرخ کار ساعتی آنها به میزان قابل توجهی پایین تر است. به عنوان مثال ، در مکزیک ، نرخ کار ساعتی تنها کسری از حداقل دستمزد در ایالات متحده است. برای یک شرکت تولیدکننده دریایی در مکزیک ، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های خود صرفاً از طریق کار صرف خواهد کرد.
علاوه بر صرفه جویی در هزینه های تولید ، شرکت های تولیدی در خارج از کشور همچنین فرصت های شغلی ماهر تری را در نقش های اداری و عملیاتی در ایالات متحده ایجاد می کند.
Offshoring ریسک شرکت ها را کاهش می دهد ، بنابراین به آنها اجازه می دهد در صورت نیاز از مشتریان بهتر پشتیبانی کنند.
قطعا با توجه با بالا بودن قیمت دلار در کشور ما شاید برون سپاری نوع دوم چنان حرکت پر سودی نباشد که یک ایرانی تولید را به کشوری دیگر محول کند ولیی این سود برای سرمایه داران خارجی که در ایران سرمایه گذاری می کنند قابل توجه است Offshoring با افزایش تقاضا در کشورهای مقصد برای محصولات ، به ویژه اقلام با تکنولوژی بالا ، درآمد جدیدی ایجاد می کند.
دیدگاه خود را بنویسید